Business info

about img

Zapošljavanje

U timu kompanije New City jedan od najvažnijih članova je agencija za zapošljavanje. Od oktobra 2014. godine poslujemo sa licencom Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike (broj licence 022-03-00063/2014-24).

Jedan od najvećih problema našeg društva je nezaposlenost. Kompanija New City borbu protiv nezaposlenosti prepoznaje kao strateški cilj i planira da uloži ozbiljne resurse kako bi se, pre svega mladim ljudima u Srbiji obezbedila perspektiva. Po poslednjim statističkim podacima, posle trećeg kvartala 2014. godine, stopa nezaposlenosti u Srbiji je na nivou od 20.6%, u Evropskoj uniji 11.6%, dok je u Nemačkoj samo 6%. Naš cilj je da obezbedimo povoljan ambijent i nove vidove komunikacije, kako za ljude koji traže posao, tako i za poslodavce. Dugogodišnje iskustvo koje smo stekli posredujući u obezbeđivanju radnika za građevinsku industriju širom Evrope, želimo da primenimo na ostale privredne grane.

Kandidati

Kandidati koji žele priliku, savet, brigu i iskrenu pomoć u cilju nalaženja ne bilo kakvog, već najboljeg mogućeg posla, u kompaniji New City pronaći će pravog i dugoročnog partnera. Sve informacije koje mogu biti od značaja biće na jednom mestu, uz bazu poslova, kao i nove tehnologije i koncepte koje kompanija New City razvija, trebalo bi da obezbede za mlade ljude, ali i sve koji traže posao, jedinstvenu lokaciju koju će prepoznati kao nešto svoje. Posetite BizINFO by New City Company – specijalizovani portal za regrutaciju kadrova i zapošljavanje, ali i još mnogo kvalitetnih informacija od neprocenjivog značaja ljudima koji su u potrazi za poslom.

Poslodavci

Poslodavcima iz svih privrednih grana, kompanija New City pomaže da dođu do najkvalitetnijih kandidata, koristeći savremenu tehnologiju, kvalitet i godinama sticana iskustva. U isto vreme, mi nudimo set usluga koje omogućavaju poslodavcima maksimalan komfor uz najviši kvalitet. Posetite BizINFO by New City Company – specijalizovani portal za kompanije koje imaju potrebe za pronalaženjem najkvalitetnijih kadrova, ali i kompletnom uslugom. Najzanimljivije business informacije, kao i novi alati koji pomažu u svakodnevnom poslovanju biće nešto što nas izdvaja od drugih.

Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. odnosi se na:

 •   Rešenjem Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja br. 022-03-00063/2014-24 dobila je dozvolu za obavljanje poslova zapošljavanja.
 •   Brzo pronalažanje posla, procenjujući Vaše potencijale u skladu sa Vašim sposobnostima i interesovanjima.
 •   Pojedinca koji traži posao

Osobe koje traže novi ili bolji posao, mogu se besplatno registrovati na sajtu čime Vam omogućavamo:

 •   Dobijajanje obaveštenja o novim poslovima, odmah po njihovom objavljivanju
 •   Dobijajanje mogućnosti kreiranja svog CV u skladu sa najsavremenijim standardima, a prema sopstevnim potrebama
 •   Dobijajanje evidencije o svim poslovima za koje ste konkurisali
 •   Dobijanje mogućnosit čuvanja dokumentata na svom nalogu, koji se lako može dobiti prilikom slanja konkursnih prijava

Agencija za zapošljavanje osnovana je u sklopu Privrednog društva „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. sa sedištem u Beogradu, Savski Venac, Tiršova br. 5, a Rešenjem nadležnog Ministarstva ispunjava uslove za obavljanje poslova za zapošljavanje u poslovnom prostoru u Pančevu, ulica Šandora Petefija br. 158 i to za:

 •   Obaveštavanje o mogućnostima i uslovima zapošljavanja
 •   Posredovanje u zapošljavanju u zemlji i inostranstvu
 •   Profesionalna orijentacija i savetovanje o planiranju karijere i sprovođenje pojedinih mera aktivne politike zapošljavanja u skladu sa članom 20. stav 1. tačka 4. Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti.
 •   Poslodavca koji zapošljava nove radnike

Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. opremljena je sa najsavremenijom tehnologijom, visoko stručnim licima koji Vam mogu na najbolji način pomoći pri zapošljavanju, posredovanju pri zapošljavanju, selekciji, regrutaciji, testiranju i sl. Unapređenje i poboljšanje poslovanja sa uštedom Vašeg vremena i obezbeđivanje kvalitetnih i pouzdanih zaposlenih.

Naša internet berza poslova poslodavcima omogućava da na jednostavan, brz i pouzdan način, spajanjem uluga najsavremenije tehnologije u jedinstvenu mrežu, informišu najveći broj potencijalnih kandidata o svojim poslovnim konkursima.

Ono što nas izdvaja od drugih je da u sklopu same Agencije možemo da Vam ponudimo je pravilan izbor posla, a i pospešivanje motivisanosti za rad, pravilan razvoj karijere, menadžment, organizacionu šemu i pozitivnu klimu za svakog, pojedincu koji traži posao, kao i Poslodavcu koji traži radnike.

Poslodavci mogu da objavljuju oglase za posao, a sa našim mogućnostima štede vreme, a sam proces odabira kvalitetnih kadrova činimo jednostvnim i efikasnim. Sama internet berza poslova napravljena je po ugledu na svetske pretraživače slobodnih radnih mesta, a sa jasnim ciljevima: ubrzavanje i poboljšanje zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, posredovanje između vrhunskih poslodavaca i kvalitetnih kadrova bez nepotrebnih informacija i komplikovane procedure. Poslodavac može promovisati svoje usluge i proizvode oglašavanjem putem banera.

Misija naše Agencije je da budemo sinonim za brzo pronalaženje posla, poboljšanje radne atmosfere, radnog učinka, kvalitetan odabir kandidata i postavljanje najvećih standarda u oblasti ljudskih resursa, sa jasnim ciljem da poslovni potencijal podignemo na viši nivo.

Internacionalni tehnološki i edukacioni centar za kontinuirano unapređivanje Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. je u postupku akreditacije programa dodatnog obrazovanja i obuka kojima ćete biti u prilici da steknete nova znanja i tako povećate svoje šanse u pronalaženju posla, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Vrste programa dodatnog obrazovanja, odnosno prekvalifikacije i dokvalifikacije biće u skladu sa potrebama na berzi ponude poslova kako u zemlji tako i u regionu, što će u velikoj meri olakšati pronalaženje radnog mesta.

  Tiršova br. 5, Savski Venac, Beograd, Srbija

  Tel. 011 365 1023

Pružamo Vam i mogućnost i da preko našeg sajta razmenite Vaša profesionalna iskustva i tako postanete deo našeg tima jer je naš cilj pronalaženje posla za Vas, kao i Vaša motivisanost i zadovoljstvo u radu.

Posetite naše internet sajtove