Business info
 • ZAPOŠLJAVANJE

U timu kompanije New City jedan od najvažnijih članova je agencija za zapošljavanje. Od oktobra 2014. godine poslujemo sa licencom Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike (broj licence 022-03-00063/2014-24).

Jedan od najvećih problema našeg društva je nezaposlenost. Kompanija New City borbu protiv nezaposlenosti prepoznaje kao strateški cilj i planira da uloži ozbiljne resurse kako bi se, pre svega mladim ljudima u Srbiji obezbedila perspektiva. Po poslednjim statističkim podacima, posle trećeg kvartala 2014. godine, stopa nezaposlenosti u Srbiji je na nivou od 20.6%, u Evropskoj uniji 11.6%, dok je u Nemačkoj samo 6%. Naš cilj je da obezbedimo povoljan ambijent i nove vidove komunikacije, kako za ljude koji traže posao, tako i za poslodavce.

Dugogodišnje iskustvo koje smo stekli posredujući u obezbeđivanju radnika za građevinsku industriju širom Evrope, želimo da primenimo na ostale privredne grane.

 • KANDIDATI

Kandidati koji žele priliku, savet, brigu i iskrenu pomoć u cilju nalaženja ne bilo kakvog, već najboljeg mogućeg posla, u kompaniji New City pronaći će pravog i dugoročnog partnera. Sve informacije koje mogu biti od značaja biće na jednom mestu, uz bazu poslova, kao i nove tehnologije i koncepte koje kompanija New City razvija, trebalo bi da obezbede za mlade ljude, ali i sve koji traže posao, jedinstvenu lokaciju koju će prepoznati kao nešto svoje. Posetite BizINFO by New City Company – specijalizovani portal za regrutaciju kadrova i zapošljavanje, ali i još mnogo kvalitetnih informacija od neprocenjivog značaja ljudima koji su u potrazi za poslom.

 • POSLODAVCI

Poslodavcima iz svih privrednih grana, kompanija New City pomaže da dođu do najkvalitetnijih kandidata, koristeći savremenu tehnologiju, kvalitet i godinama sticana iskustva. U isto vreme, mi nudimo set usluga koje omogućavaju poslodavcima maksimalan komfor uz najviši kvalitet.

Posetite BizINFO by New City Company – specijalizovani portal za kompanije koje imaju potrebe za pronalaženjem najkvalitetnijih kadrova, ali i kompletnom uslugom. Najzanimljivije business informacije, kao i novi alati koji pomažu u svakodnevnom poslovanju biće nešto što nas izdvaja od drugih.

 • Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. odnosi se na:
 • Rešenjem Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja br. 022-03-00063/2014-24 dobila je dozvolu za obavljanje poslova zapošljavanja.
 • Brzo pronalažanje posla, procenjujući Vaše potencijale u skladu sa Vašim sposobnostima i interesovanjima.
 • Pojedinca koji traži posao
 • Osobe koje traže novi ili bolji posao, mogu se besplatno registrovati na sajtu čime Vam omogućavamo:

 • Dobijajanje obaveštenja o novim poslovima, odmah po njihovom objavljivanju.
 • Dobijajanje mogućnosti kreiranja svog CV u skladu sa najsavremenijim standardima, a prema sopstevnim potrebama.
 • Dobijajanje evidencije o svim poslovima za koje ste konkurisali.
 • Dobijanje mogućnosit čuvanja dokumentata na svom nalogu, koji se lako može dobiti prilikom slanja konkursnih prijava.
 • „NEW CITY COMPANY“ d.o.o.

Agencija za zapošljavanje osnovana je u sklopu Privrednog društva „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. sa sedištem u Beogradu, Savski Venac, Tiršova br. 5, a Rešenjem nadležnog Ministarstva ispunjava uslove za obavljanje poslova za zapošljavanje u poslovnom prostoru u Pančevu, ulica Šandora Petefija br. 158 i to za:

 • Obaveštavanje o mogućnostima i uslovima zapošljavanja
 • Obaveštavanje o mogućnostima i uslovima zapošljavanja
 • Posredovanje u zapošljavanju u zemlji i inostranstvu
 • Profesionalna orijentacija i savetovanje o planiranju karijere i sprovođenje pojedinih mera aktivne politike zapošljavanja u skladu sa članom 20. stav 1. tačka 4. Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti.
 • Poslodavca koji zapošljava nove radnike
 • Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. opremljena je sa najsavremenijom tehnologijom, visoko stručnim licima koji Vam mogu na najbolji način pomoći pri zapošljavanju, posredovanju pri zapošljavanju, selekciji, regrutaciji, testiranju i sl. Unapređenje i poboljšanje poslovanja sa uštedom Vašeg vremena i obezbeđivanje kvalitetnih i pouzdanih zaposlenih.

Naša internet berza poslova poslodavcima omogućava da na jednostavan, brz i pouzdan način, spajanjem uluga najsavremenije tehnologije u jedinstvenu mrežu, informišu najveći broj potencijalnih kandidata o svojim poslovnim konkursima.

Ono što nas izdvaja od drugih je da u sklopu same Agencije možemo da Vam ponudimo je pravilan izbor posla, a i pospešivanje motivisanosti za rad, pravilan razvoj karijere, menadžment, organizacionu šemu i pozitivnu klimu za svakog, pojedincu koji traži posao, kao i Poslodavcu koji traži radnike.

Poslodavci mogu da objavljuju oglase za posao, a sa našim mogućnostima štede vreme, a sam proces odabira kvalitetnih kadrova činimo jednostvnim i efikasnim. Sama internet berza poslova napravljena je po ugledu na svetske pretraživače slobodnih radnih mesta, a sa jasnim ciljevima: ubrzavanje i poboljšanje zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, posredovanje između vrhunskih poslodavaca i kvalitetnih kadrova bez nepotrebnih informacija i komplikovane procedure. Poslodavac može promovisati svoje usluge i proizvode oglašavanjem putem banera.

 • MISIJA AGENCIJE

Misija naše Agencije je da budemo sinonim za brzo pronalaženje posla, poboljšanje radne atmosfere, radnog učinka, kvalitetan odabir kandidata i postavljanje najvećih standarda u oblasti ljudskih resursa, sa jasnim ciljem da poslovni potencijal podignemo na viši nivo.

Internacionalni tehnološki i edukacioni centar za kontinuirano unapređivanje Agencija za zapošljavanje „NEW CITY COMPANY“ d.o.o. je u postupku akreditacije programa dodatnog obrazovanja i obuka kojima ćete biti u prilici da steknete nova znanja i tako povećate svoje šanse u pronalaženju posla, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 • KONTAKTIRAJTE NAS:

Vrste programa dodatnog obrazovanja, odnosno prekvalifikacije i dokvalifikacije biće u skladu sa potrebama na berzi ponude poslova kako u zemlji tako i u regionu, što će u velikoj meri olakšati pronalaženje radnog mesta.

  Adresa: Tiršova br. 5, Savski Venac, Beograd, Srbija

  Telefon: 011 365 1023

  Pružamo Vam i mogućnost i da preko našeg sajta razmenite Vaša profesionalna iskustva i tako postanete deo našeg tima jer je naš cilj pronalaženje posla za Vas, kao i Vaša motivisanost i zadovoljstvo u radu.