Misija

Misija

Misija, vizija, cilj

Vizija razvoja proizvoda i IT usluga na osnovama dugoročnih predviđanja potreba tržišta, sopstvenim idejama i tehnološkim rešenjima. Stručnim radom, tehničkim i tehnološkim uslovima poslovanja, konkurentnim najrazvijenijim preduzećima u IT sektoru i stalnim razvojem ljudskih resursa, opreme, infrastrukture i nacina rada stremimo vodećoj ulozi preduzeća u regionu i stvaranju lojalnosti klijenata i osećaja pripadnosti jednoj porodici...

Svoju misiju preduzeće ostvaruje stručnim radom i istraživanjem, stvaranjem uslova za konstantnu edukaciju, razvojem i inoviranjem usluga, sa ciljem zadovoljenja potreba korisnika, zaposlenih i šire društvene zajednice sa posebnim akcentom na socijalno ugrozene kategorije stanovnistva, kao i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Stalno zalaganje za kvalitet organizacionih i tehničko-tehnoloških podloga koje obezbeđuje potpunu racionalnost svih postupaka i visok kvalitet rada, zasnovan na moralnim principima koji odslikavaju međusobno uvažavanje i poverenje, pripadnost kolektivu i pojedinačni doprinos ugledu preduzeća je misija po kojoj se prepoznajemo.

Cilj kompanije New City jeste da pružanjem kvalitetne usluge, liderstvom u inovacijama ostvari dodatnu vrednost korisnicima i bude prisutna u svemu što ima pozitivan predznak u društvu kroz socijalno preduzetnistvo, sajmove, kulturu, obrazovanje, sport i donacije.

Zaposlene i saradnike smatramo najvrednijim delom kompanije. Oni su naša stalna prednost u tržišnoj utakmici i pokretači novih dostignuća koji negovanjem tradicije koju preduzece poseduje u svojim aktivnostima,doprinose ostvarenju naseg zajednickog cilja.

Posetite naše internet sajtove